17 Eylül 2008 Çarşamba

dedikodu isteyenlere

fazla detay olabilir ama birkac dedikodum var sevincecim:
* ev arkadasimiz ALEX in 2 tane rus arkadasi geldi. Aslinda guest house a yatili misafir almak yasak ama bu cocuk 4 senedir bu evde oturuyor ev sahibi gibi... bize soyledi biz de sabah dus almayacaklarsa sorun yok dedik. Cunku 3 kisi icin 1 dus var ve hepimiz sabah ayni saatte yikanmak istedigimiz icin biraz sira oluyor. Alex de tamam dedi. Neyse cocuklar geldi bunlar birlikte geziyorlar falan. Sonra dun sabah diger ev arkadasim Stephanie nin cocuklara deli gibi bagirdigini duydum. tam olarak soyle dedi / you are not supposed to use the bathroom in the morning and you are not supposed to enter the bathroom when i am in/ cocuklar da sorry dediler. Durum su banyo dedigimiz camasir mk. ve lavabonun oldugu bir bolum ve dus ve kuvetin oldugu ikinci bolum. Ve lavabonun oldugu bolumun girisinde sadece bir perde var ve dusun oldugu bolumun de kapisi dusakabin kapisi. yani siz dustayke biri lavaboyu kullanirsa sizi gorebiliyor.
Bu rus cocuklar oradaki kizlardan fazla rahatliga alismislar sanirim. Sonra alex geldi ozur diledi stephanie sakinlesti.
*Alex in rus arkadaslarindan biri biraz garip biriymis o anlatti ben tanimiyorum. Arkadainin arkadasiymis o da tanimiyormus. Bu cocuklar geldiler ve banyo aynasinin onu clinique kremler parfumler, fondotenle falan doldu. biz de birinin kiz oldugunu dusunmustuk. ama bakimlarina cok merakli iki erkekmis. biri ilk defa rusya disina cikmis ve alexin soyledigine gore kultur soku yasamis. ingilizce ve japonca bilmiyormus. ayrica ozel bir diyetteymis bazi yiyecekleri asla yemiyormus( mesela pirinc, kizartma falan) Ve inanilmaz yavas yuruyup evden 2 saatte hazirlanip cikamiyormus. her iki adimda durup digerlerine kendi fotografini cektiriyormu. neyse sonunda alex delirmis. ve bunlar tartismislar. sonra sen o cocuk cek git. tokyo sokaklarinda yaninda para, cep telefonu olmadan bunlarin yanindan gitmis.
saatlerce cocugu aramislar. tam polise gitmek uzereyken cocuk mucizevi bir sekilde eve gelmis.
sonuc olarak bunlar otele gitmeye karar vermisler. biz de cok sevindik tabi e halki olarak.
Tam bunlar esyalarini alip otele gitmslerdi, biz de evde oturuyoruz bir anda kapi acildi. bunlar geri geldiler otelde yer yokmus. ay delirecektik. sonra ortak karar olarak asla 9 dan once banyo yapmayacaklarina soz vermisler. ve alex le de birlikte gezmeyeceklermis...
ay cok uzun oldu...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

blogun en uzun yazısı ama çok komik ya fondöten süren bir rus erkeği ben bile uyduramam, tatami sitcom:)

ben sevince

elif dedi ki...

cocuk bi de cok unlu bi dj mis.
ya resmen manyak
neyse simdi osaka ya gittiler de rahatiz. gerci ben eve pek gidemiyorum.
dun 2 de taksiyle eve gittim. 4o0 ytl tuttu,
taksiler cok guvenli burada.