16 Eylül 2008 Salı

izledim gozledim 2

* kizlarin abartmiyorum %50 si parantez bacakli ve duztaban. ben baslarda imaj olsun diye oyle yuruyorlar saniyordum (nedeni yine de hepsinin mini sort ve topuklu ayakkabi giymeleri) sonra dikkatli baktim resmen parantez. meger bu japon kizlar minikken yere geysa gibi oturmaktan genetik mutasyona ugramislar ve parantez bacak ve duztabanlik cok yayginmis.
*cantalarimiz yere koymuyoruz her an icine dev bir hamambocegi kacabilir. Dun 5 cm uzunlugunda bir tane gordum ofusun girisinde... Tum cop kutularinin ozel kapaklari var ve asla acik birakilmiyor. sanki dunyanin tum hamambocekleri burada...
*bildigimiz bordo renkli meksika fasulyesinden tatli yapiyorlar. baslarda dandik cikolata sanmistim. coregin icinde vardi ama bugun anladim fasulye. ben tadini tavsiye etmem yemege yanlislikla tuz yerine seker katmis gibi. ama sevenler de var tabiii (japonlar mesela)
*WOMEN ONLY; tren vagonlarinin sonuncusu ve pembe renkli otobusler sadece kadinlara ait. sabah ve aksam en yogun saatlerde kadinlarin popolarini elliyorlamis trende. yuh yani o cekingen insanin gozlerine bakmayan japonlardan beklemezdim dogrusu. ben binmedim binmeyi de dusunmuyorum. birisi popomu ellemeye kalksa bile yetisemez:)

1 yorum:

asli dedi ki...

bak sen şu zibidi japonlara. demek popo elliuorlar. zaten çekingen gözükenden korkacan. bastırılmaktan yamulmuş bunlar.